Onderhoud en reparatie

Onderhoud en Reparatie

Regelmatig onderhoud. Het zorgt ervoor dat uw auto in topconditie is en betrouwbaar blijft. Geen v-snaar die het uitschreeuwt van ellende of banden die grip verliezen. Bovendien draagt een goed gevuld onderhoudsboekje bij aan de waarde van uw auto. U zit echter niet te wachten op overbodig onderhoud. De AD Altijd Oké Onderhoudsbeurt bij autobedrijf Wim Wagemans in Lettele combineert vakmanschap daarom met maatwerk. Ook voor reparaties aan uw auto bent u in de regio Deventer bij autobedrijf Wim Wagemans in Lettele aan het juiste adres. De monteurs van autobedrijf Wim Wagemans stellen eerst een diagnose, daarna nemen wij contact met u op. In overleg met u wordt er dan de reparatie aan de auto uitgevoerd.

Voor de volgende merken bent u bij ons aan het juiste adres:

Onderhoud op maat

Bij de onderhoudsbeurt worden alle belangrijke onderdelen van uw auto gecontroleerd. Van remmen en banden tot schokdempers en uitlaat. Naast het verversen van de olie, worden, indien nodig, de brandstof- en interieurfilters vervangen. Verder kan uit controle blijken dat een onderdeel versleten is. In dat geval wordt eerst met u overlegd voordat een nieuw onderdeel wordt geplaatst. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Extra zekerheid met de AD mobiliteit

Mocht u onverhoopt ergens stil komen te staan, is er gelukkig de AD Mobiliteit Service. Deze kunt u afsluiten bij uw AD Autobedrijf. Deze dienst garandeert 24 uur per dag snelle ondersteuning in geval van pech, ook zijn er mogelijkheden voor buitenlanddekking. In combinatie met de Altijd Oké Onderhoudsbeurt is de Mobiliteit Service vaak zelfs extra voordelig. Uw AD Autobedrijf kan u er alles over vertellen.

Dus…

– Vakkundig en maatwerkonderhoud voor uw auto
– Altijd een prijsopgave
– Direct op de hoogte van mankementen
– Inzicht in te verwachten reparaties op korte termijn
– Gratis APK-keuring
– 24 maanden internationale garantie op onderdelen en uurloon
– Speciale aanbieding voor AD Mobiliteit service

 

 


Autobedrijf Wim Wagemans Lettele, al meer dan 30 jaar een begrip in de regio Deventer!