SEAT onderhoud en reparatie

SEAT onderhoud en reparatie

Hoe vaak moet uw auto naar de garage? Dat staat in het instructieboekje en scheelt nogal per model. De meeste nieuwe auto’s geven een melding op het dashboard als het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Sla liever geen onderhoudsbeurten over om geld te besparen. U bent uiteindelijk veel duurder uit als kleine gebreken te laat worden opgemerkt.

Bij een kleine beurt ververst de monteur onder meer de olie, vervangt het filter en kijkt naar onderdelen als remmen, uitlaat, accu en lichten. Bij een grote beurt worden onder meer ook het koelsysteem en de wielophanging gecontroleerd. Bovendien krijgen de remmen een schoonmaakbeurt en worden bougies, lucht- en brandstoffilters vervangen. Zorg ervoor dat u tussen beurten door regelmatig zelf uw banden, verlichting, oliepeil en uw koel- en ruitenwisservloeistof controleert.

SEAT heeft haar auto’s uitgerust met een onderhoudsintervalsysteem. Deze onderhoudsintervallen geven exact aan wanneer uw auto onderhoud nodig heeft. Bij autobedrijf Wim Wagemans is uw SEAT in goede handen. Ons vakkundige personeel is op de hoogte van de nieuwste technieken. Daarnaast is onze moderne werkplaats uitgerust met goede testapparatuur.

SEAT diagnose

Net als in elke auto andere moderne auto vinden we tegenwoordig ook bij SEAT veel elektronica. Door het EOBD, het European On Board Diagnose systeem, wordt alle elektronica gemonitord en bij eventuele fouten wordt dit opgeslagen in het storing geheugen. Met behulp van onze diagnose apparatuur kunnen wij deze fouten uitlezen en kunnen fouten geanalyseerd worden.

Wij werken met diagnose apparatuur op dealer niveau. Naast het uitlezen van storingen, kunnen wij ook auto’s coderen en programmeren. Hierdoor kunnen wij auto’s opnieuw configureren als de configuratie kwijt is. Daarnaast kunnen wij stuurapparaten vervangen of repareren, en daarna weer programmeren.

SEAT reparatie

Naast onderhoud en diagnose bent u bij ons ook aan het juiste adres voor reparaties aan uw auto.


Contact

Bathmenseweg 21 7434 PW Lettele

0570 551603

info@wimwagemans.nl

www.wimwagemans.nl

BOVAG

Autobedrijf Wim Wagemans Lettele, al meer dan 30 jaar een begrip in de regio Deventer!