Sistema Gopren

Meer stabiliteit met Sistema Gopren

Hogere stabiliteit zonder de vering stug te maken? Het kan met het Sistema Gopren systeem. Ideaal voor caravanrijders, oldtimers of auto’s met zware belading. Het is speciaal ontworpen om op een betaalbare manier de standaard vering van een voertuig sterk te verbeteren zonder de dempende werking te belemmeren. Hierdoor blijft uw voertuig comfortabel, maar wint het sterk aan stabiliteit. Bel met een van onze medewerkers voor meer informatie over dit mooie systeem: 0570-551603.

HET SYSTEEM

Sistema Gopren is een veerstabiliteit systeem dat bestaat uit een aantal unieke rode P.U elementen. Afhankelijk van het gewicht van de auto worden er 2 of 3 elementen “op de achter-as” tussen de middelste windingen van de spiraalveer gemonteerd. De exacte plaats van de elementen wordt aan de hand van de toepassing ‘Doorzakken, Stabiliteit, bandenslijtage’ bepaald en de afstand tussen de windingen wordt opgemeten. Daarna worden de elementen geplaatst en aan de bovenzijde verlijmd.

VOORDELEN

De auto wordt niet stugger in tegenstelling tot de vaak te dure hulp- verzwaarde- en/of luchtverings-systemen. Het oorspronkelijke veercomfort ‘zoals het door de fabrikant bedoeld is’ blijft behouden. Sistema Gopren heeft een TUV en CE goedkeuring en een RDW toelating. De Gopren elementen worden door ons gemonteerd. U krijgt maar liefst 100.000 km garantie of 2 jaar op veerbreuk zonder kleine lettertjes!

GESCHIKT VOOR ONDER ANDERE

Het verhogen van de stabiliteit van bijvoorbeeld:

  • Slap geveerde auto’s ‘denk aan Oldtimers’
  • Auto’s met een hoog zwaartepunt ‘grijs kenteken’
  • Auto’s met bagage op de imperiaal of in de Ski box
  • Auto’s welke permanent zwaar beladen zijn ‘LPG tank ; werkuitrusting’
  • Caravanrijders / aanhangers
  • 4 x 4 met schroefveren
  • Campers

GARANTIE

Bent u niet tevreden …wij geven u een ‘niet goed geld terug’ garantie!

MEER WETEN OVER SISTEMA GOPREN?

Wilt u meer weten over dit betaalbare en revolutionaire systeem? Neem direct contact op voor meer informatie.


Autobedrijf Wim Wagemans Lettele, al meer dan 30 jaar een begrip in de regio Deventer!