BMW specialist

 

BMW specialist

Bij autobedrijf Wim Wagemans bent u aan het juiste adres voor onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s. Daarnaast is autobedrijf Wim Wagemans gespecialiseerd in de merken BMW en MINI. Bij ons kunt u terecht voor onderhoud en reparatie aan uw auto, maar ook voor storingdiagnose en het programmeren van de auto.

BMW apparatuur

Autobedrijf Wim Wagemans in Lettele is aangesloten bij het BMW online service systeem, hierdoor beschikken wij over de onderhouds-, reparatie- en diagnose gegevens voor uw BMW. Dit stelt ons in staat uw auto op dealer niveau te onderhouden en te repareren. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid voor het storing uitlezen en programmeren van uw auto. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

BMW ervaring

Binnen autobedrijf Wim Wagemans is de nodige BMW en MINI ervaring aanwezig. Eén van de monteurs bij autobedrijf Wim Wagemans is namelijk werkzaam geweest bij een dealer en heeft bij de importeur diverse cursussen gevolgd. Tijdens deze cursussen kwam ook de techniek van de elektrische I3 en I8 aan bod.

Voor onderhoud en reparatie aan uw BMW of MINI in de regio Deventer bent u bij autobedrijf Wim Wagemans aan het juiste adres. Voor meer informatie kunt u gerust langskomen of kunt u bellen met 0570 551603.

 

 

 

BMW specialist | Onderhoud, reparatie en diagnose


Autobedrijf Wim Wagemans Lettele, al meer dan 30 jaar een begrip in de regio Deventer!