Ik ga op vakantie en ik neem mee…?

  • 0

Ik ga op vakantie en ik neem mee…?

De vakantie staat weer voor de deur! Binnenkort zit half Nederland weer te genieten van de Spaanse, Italiaanse en Franse zon. Het vakantiegevoel, een heerlijk en zorgeloos gevoel, maar heeft u wel aan alles gedacht? Heeft u alle verplichte items wel in uw auto liggen? In een aantal landen is een gevarendriehoek of een EHBO koffer verplicht om in de auto te hebben. Controleer dus van te voren hoe het is gesteld met de verplichtingen in uw vakantieland.

Verplicht mee in de auto

Alcoholtester, EHBO koffer, gevarendriehoek, veiligheidshesje, extra lampen set en een brandblusser. Verplichte items in diverse vakantielanden

Verplichte veiligheidseisen binnen de E.U.

Wettelijk gezien moet u zich houden aan de veiligheidseisen die gelden voor het land waar uw auto op kenteken staat. Heeft u een auto met Nederlands kenteken, dan gelden voor u de Nederlandse veiligheidseisen. Helaas kennen alleen niet alle politieagenten deze wetten. Doordat er vaak wordt gedacht dat de lokale veiligheidseisen gelden, worden hierdoor soms onnodige boetes uitgedeeld. Het is daarom raadzaam om u aan de lokale regels te houden, om deze problemen te voorkomen.

Wat is verplicht in welk land?

In onderstaande tabel vindt u een overzicht van de veiligheidseisen in de populairste vakantielanden. Kies uw bestemming en u ziet direct welke item u verplicht in uw auto moet hebben. Heeft u deze artikelen niet thuis? Neem dan contact met ons op, dan regelen wij dat u met een goed vakantiegevoel op vakantie kunt gaan!

Vakantie reisvoorbereiding

Vakantie reisvoorbereiding. Verplicht mee in de auto in het buitenland

Pechhulp

Het komt helaas nog vaak voor, pech onderweg. Vervelend, helemaal als u in het buitenland bent. Bij auto pech wilt u daarom eigenlijk maar één ding: direct geholpen worden! BOVAG Pechhulp schakelt meteen uw BOVAG Autobedrijf of een professionele hulpdienst in om u weer op weg te helpen. Zo zorgen we ervoor dat u altijd mobiel bent en blijft. BOVAG Pechhulp staat altijd voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Meer informatie over de Bovag Pechhulppas

 

Wij wensen u namens Autobedrijf Wim Wagemans een fijne en veilige vakantie toe!


Leave a Reply

Contact

Bathmenseweg 21 7434 PW Lettele

0570 551603

info@wimwagemans.nl

www.wimwagemans.nl

BOVAG

Autobedrijf Wim Wagemans Lettele, al meer dan 30 jaar een begrip in de regio Deventer!