Onze werkplaats is ingericht met zeer moderne en geavanceerde apparatuur, gereedschap en alle toebehoren die thuishoren in de werkplaats. Elk merk of type auto kan door ons perfect worden onderhouden of gerepareerd. Al onze monteurs zijn volledig opgeleid en worden regelmatig voorzien van nieuwe informatie doormiddel van toonaangevende cursussen. De werkplaats is evenals de rest van het gehele gebouw voorzien van een vloeistofdichte vloer.

De werkplaats beschikt over 4 hefbruggen, waarvan 1 hefbrug speciaal voor campers en grote bestelauto’s. Deze hefbrug heeft een laadvermogen van maximaal 4 ton en kan voertuigen tillen tot maximaal 6 meter lang.

Ondanks onze toewijding op alle moderne technieken, apparatuur en methodes zijn wij volledig vertrouwd met het onderhoud, reparatie en herstel van old- en youngtimers. Onze voorliefde voor de klassieke auto vindt zijn weg terug bij ons in de werkplaats. Geen enkele opdracht en reparatie zullen wij uit de weg gaan en wordt juist gezien als een leuke uitdaging.