Autobanden

De juiste banden verhogen uw rijcomfort, vergroten de veiligheid en verlagen het brandstofverbruik. Onverstandig dus om problemen met uw banden te negeren. Bijvoorbeeld als uw auto grip verliest, het stuur trilt of de auto scheef trekt. Met de banden service voorkomt u snellere slijtage, onveilige situaties en onnodige kosten. Bovendien kunt u op debestebandenprijs.nl moeiteloos online banden bestellen.

Wat doen wij voor uw banden?

Autovakmeester Wagemans in Lettele biedt complete Banden Service. Zo helpen wij u voordelig aan nieuwe banden van alle bekende merken tot aan budgetbanden. Ook voor montage en opslag van zomer- en winterbanden kunt u bij ons terecht. Autovakmeester Wagemans is tevens in staat om de auto vakkundig uit te lijnen en te balanceren als er sprake is van een afwijking of een trillend stuur door onregelmatigheden.

Bestel uw banden eenvoudig online

De circa 130 AD Autobedrijven in Nederland hebben een gezamenlijke bandenwebshop. Dit levert 10% extra voordeel op. U bestelt uw banden – onder de BOVAG leveringsvoorwaarden – op debestebandenprijs.nl. Na 3 tot 4 werkdagen kunt u terecht bij het Autovakmeester bedrijf van uw keuze. In de regio Deventer zijn een aantal Autovakmeester bedrijven gevestigd, waaronder Autovakmeester Wagemans in Lettele. Betalen doet u pas na de montage.

De voordelen van onze banden service

– Voordelige banden van alle merken
– Montage en opslag zomer- en winterbanden
– 10% extra voordeel bij bestellen www.debestebandenprijs.nl
– Betalen altijd pas na montage
– Professioneel uitlijnen auto
– Nauwkeurig balanceren wielen
– Tips voor optimaal onderhoud van banden