Trekhaak montage

Bent u op zoek naar een trekhaak voor uw auto? Ook voor een trekhaak bent u bij autobedrijf Wim Wagemans in Lettele aan het goede adres. Wij helpen u graag bij de keuze voor bijvoorbeeld een vaste haak of een afneembare haak. Bent u een 7-polige stekker nodig of toch een 13-polige?

Trekhaken.nl

Autobedrijf Wim Wagemans is in de regio Deventer aangesteld als montagepartner van de website www.trekhaken.nl . Op deze website kunt u gemakkelijk online een trekhaak met kabelset bestellen. Wanneer de bestelling klaar is, kunt u via de website een afspraak bij ons maken. Uiteraard kan autobedrijf Wim Wagemans in Lettele dit ook voor u regelen.

Aanmelden trekhaak

Door de verandering van de techniek moeten trekhaken worden aangemeld in de auto. Wanneer dit niet gebeurd kunnen er allerlei storingen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan verlichting storingen. Wij beschikken over de juiste apparatuur om de trekhaak aan te melden in uw auto.

Fietsendrager

Naast het leveren en monteren van trekhaken kunt u op de site ook een fietsendrager en andere accessoires bestellen. Deze fietsendrager of ander accessoire wordt bij de montage geleverd.

De voordelen van onze trekhaak montage:

– Trekhaken en kabelsets van originele kwaliteit
– Vakkundige trekhaak montage
– Scherpe prijzen
– Pas achteraf betalen
– Eenvoudig je trekhaak online bestellen