Nieuwe auto

Er ontstaat vaak verwarring over een nieuwe auto. Wanneer mensen een tweedehands auto kopen, is dit voor hen een nieuwe auto. Autobedrijven praten bij een tweedehands auto altijd over een occasion. Een nieuwe auto is bij autobedrijven dan ook echt een nieuwe auto. Rechtstreeks uit de fabriek met 0 kilometer op de teller.

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe auto, bent u bij autobedrijf Wim Wagemans in Lettele (Deventer) aan het goede adres. Het zoeken van een andere auto is vaak een lastige klus. Voor welk merk moet u kiezen? Neemt u een benzine of een diesel auto? Welke kleuren zijn er allemaal? Welke opties zijn er verkrijgbaar? Kortom, bij de aanschaf van een nieuwe auto moet u veel keuzes maken. Vind u het lastig om een keuze te maken, dan geven wij u graag advies. Kom gerust bij ons langs, wij helpen u graag met uw zoektocht naar een nieuwe auto. De koffie staat voor u klaar!

BOVAG

Wilt u een auto kopen? Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto of een tweedehands auto: betrouwbaarheid en kwaliteit zijn belangrijk. Daarom gaat u voor de aankoop van een auto én voor onderhoud en reparatie naar het BOVAG autobedrijf. Bij BOVAG zijn 6000 merkdealers en onafhankelijke autobedrijven aangesloten. Deze bieden de zekerheid die u nodig heeft. Bijvoorbeeld door onderhoud standaard uit te voeren volgens het boekje; ofwel: de fabrieksspecificaties. Bij aankoop van een gebruikte auto heeft u altijd (bij een koopprijs van minimaal € 4.500) recht op de BOVAG Garantie voor auto occasions.

Occasions

Een tweedehands auto wordt door veel menen ook gezien als nieuwe auto. Wij als autobedrijf spreken dan eerder over een occasion. We begeleiden u bij de zoektocht naar een andere auto en geven advies over diverse keuzes die u kunt maken. Kom dus gerust langs voor een adviesgesprek, de koffie staat voor u klaar!

Autobedrijf Wim Wagemans heeft gemiddeld twintig occasions op voorraad staan.  Kijk direct bij onze occasions of vul het contactformulier in, dan helpen wij u graag verder!