Autobedrijf Wim Wagemans

Autobedrijf Wim Wagemans is opgericht in 1983 te Lettele, nabij Deventer. Na vijftien jaar werd het pand te klein waardoor er plannen zijn gemaakt voor nieuwbouw. Het nieuwe pand is voorzien van een grote werkplaats, binnen- en buitenshowroom en een wasbox. De werkplaats is ruim opgezet en voorzien van een grote overheaddeur waardoor grote bedrijfsauto’s en campers voor APK, onderhoud en reparatie bij ons welkom zijn.

Schotwillemsweg 3

Autobedrijf Wim Wagemans in de begin jaren

Bij Autobedrijf Wim Wagemans staan uitstekende service, persoonlijk contact en ‘meedenken met de klant’ hoog in het vaandel. Daar staan Wim Wagemans en zijn team voor garant! Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, u kunt met ieder merk auto bij ons terecht. Onze monteurs zijn perfect op de hoogte van alle technische ontwikkelingen. Bovendien zijn de door ons gebruikte onderdelen gelijkwaardig aan de onderdelen van de fabrikant.

AD Autobedrijf

Autobedrijf Wim Wagemans is aangesloten bij AD autobedrijven. AD autobedrijf is de internationale garageformule waaronder in Nederland circa 130 AD autobedrijven opereren. Alle AD autobedrijven staan garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs. U kunt met iedere auto zorgeloos bij autobedrijf Wim Wagemans terecht. Ongeacht leeftijd, merk, aantal kilometers of staat van de auto.

IMG_7576 - kopie

BOVAG

Autobedrijf Wim Wagemans is aangesloten bij de BOVAG. Het BOVAG keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Voor uitstekende service natuurlijk!

De voordelen van autobedrijf Wim Wagemans

– Onderhoud/reparatie van alle merken (nieuw en oud)
– 24 maanden Internationale onderhoud- en reparatiegarantie
– Betaalbaar onderhoud/reparatie met behoud van fabrieksgarantie
– Goed opgeleide en servicegerichte technici
– Hoogwaardige technische apparatuur
– Reparaties met uitsluitend originele onderdelen
– Voordelige en snelle pechservice
– Europees netwerk van 4600 AD Autobedrijven
– Alle AD Autobedrijven zijn BOVAG gecertificeerd